Het Project

In het project worden onderstaande activiteiten ontwikkeld, met deze kenmerken:

  • bewustwording

  • educatie

  • kennisdeling

  • beleving

ACTIVITEITEN

Restaurant

Een plek waar cultuur en gastronomie elkaar ontmoeten.

Gerechten van lokale afkomst, met een 'culturele explosie' van smaken, worden bereid met biologische ingrediënten, geteeld in samenwerking met lokale producenten.

Multi-culturele evenementen

... die onze natuurlijke behoefte aan schoonheid zullen voeden door muziek, dans en lezingen.

Workshops

Kunst- en kookworkshops, die zich richten op wederzijdse culturele inspiratie, met aandacht voor de gezonde Andalusische producten.

Innovation Hub

De "Innovation Hub" is de plek waar in samenwerking met professionals en locale producenten nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Deze organic producten en diensten kenmerken zich door hun toegevoegde waarde in termen van circulaire eigenschappen en schoonheid. Deze ontwikkeling zal plaatsvinden in brede zin: zowel culinair als ook op gebied van cultuur, textiel en personal care.

Lezingen

Lezingen worden gehouden door nationaal en internationaal bekende sprekers met een visie op het thema ‘verbinden’ en ‘inspireren’.

 

Agricultuur

Bij het project hoort een stuk land, dat ecologisch wordt bewerkt en waar een geïntegreerd (biodynamisch) systeem gebruikt wordt, waar fruit-, noten- en olijfbomen worden geplant, bevrucht door onze bijen. Deze producten worden in het restaurant gebruikt.

Lammeren grazen tussen de overvloedig groeiende bloemen en kruiden. Zij houden de grond schoon en verminderen daardoor de kans op bosbranden.

Educatie en bewustwording

Andalusië kent een overvloed aan gezonde producten. Onlangs is een lokale wet aangenomen, waarbij de focus ligt op gezonde voeding en schoon water voor de bevolking. Binnen het project wordt aandacht gegeven aan de voordelen van gezonde voeding. Leerzame workshops besteden aandacht aan het verband tussen voeding en gezondheid. Culturele, culinaire en kunstreizen worden georganiseerd, inclusief examenreizen voor studenten.

Energie

Energieproductie vindt plaats door gebruik te maken van de zon, wind en biomassa.